Detailní popis produktu
Ořechy v čokoládě
Mandle v tiramisu
Pořádná porce čokolády a uvnitř křupavý oříšek. Vysoká kvalita mandlí a tiramisu poleva – ideální „mlsání“ ke kávě i jako stylový dárek.
- Kombinace mléčné čokolády a křupavé mandle.
- Vhodné pro děti i dospělé jako sladká svačinka.
- Praktické uzavíratelné balení (dle varianty).
Složení
| Obsah |
mandle 25 %, mléčná čokoláda 75 % (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené mléko, laktóza, šelak, arabká guma, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, tiramisu aroma, odstředěné mléko, slunečnicový olej, jogurtový prášek) |
| Alergeny |
stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahující lepek, sóji a sezamu, sójový lecitin |
| Skladování |
Skladujte v suchu, v teplotě max. do 25 °C. |
| Země původu |
Nizozemí |
Výživové údaje na 100 g
| Energie |
2377 kJ / 571 kcal |
| Tuky |
37,7 g (z toho nasycené mastné kyseliny 14,9 g) |
| Sacharidy |
47,7 g (z toho cukry 41,6 g) |
| Vláknina |
1,8 g |
| Bílkoviny |
9,3 g |
| Sůl |
248,8 g |
Údaje převzaty z podkladu dodavatele.
Benefity produktu
Proč zařadit mandle do jídelníčku
Mandle mají velmi dobrou pověst a obecně se o nich ví, že jsou prospěšné pro zdraví. Když vám tedy někdo řekne, že mandle jsou dobré pro vaše srdce, není to výmysl. Věděli jste ale, že tyto ořechy mají i mnoho dalších zdravotních benefitů?
Mandle mají velký podíl zdravých tuků, vlákniny a bílkovin. Tyto živiny jsou užitečné mimo jiné tím, že pomáhají zpomalovat vstřebávání sacharidů ze střeva do krve. Když jsou tedy mandle konzumovány spolu se sacharidovými potravinami, mohou pomoci zmírnit nárůst hladiny cukru v krvi (glykémie).
O stabilní hladinu cukru v krvi a co nejmenší výkyvy by se měl snažit každý z nás. Když je totiž glykémie příliš rozkolísaná, může se projevit výkyvy energie či například hladem a pravidelnou chutí na sladké. Pravidelné zařazení mandlí do jídelníčku ji tak může pomoci udržet pod kontrolou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.