Detailní popis produktu
Ořechy v čokoládě
Mandle v mléčné čokoládě
Pořádná porce čokolády a uvnitř křupavý oříšek? Přesně tak! Nadělujeme pořádnou porci čokoládového mlsání. Používáme pouze mandle vysoké kvality a velikosti, obalené v jemné mléčné čokoládě. Ideální ke kávě, pro děti i dospělé – sladké potěšení bez kompromisů.
- Kvalitní mléčná čokoláda s jemnou chutí.
- Křupavé mandle prémiové kvality.
- Perfektní k mlsání i jako dárek.
Složení
| Obsah |
mandle 27 %, mléčná čokoláda 73 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko - prášek, kakaová hmota, syrovátkový prášek, laktóza, leštící složka, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma) |
| Alergeny |
stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu, sójový lecitin |
| Skladování |
Skladujte v suchu, v teplotě max. do 25 °C. |
| Země původu |
Nizozemí |
Výživové údaje na 100 g
| Energie |
2393 kJ / 574 kcal |
| Tuky |
36,3 g (z toho nasycené mastné kyseliny 13,3 g) |
| Sacharidy |
50,7 g (z toho cukry 42,4 g) |
| Vláknina |
2,8 g |
| Bílkoviny |
9,8 g |
| Sůl |
0,14 g |
Údaje převzaty z podkladu dodavatele.
Benefity produktu
Proč zařadit mandle do jídelníčku
Mandle mají velmi dobrou pověst a obecně se o nich ví, že jsou prospěšné pro zdraví. Když vám tedy někdo řekne, že mandle jsou dobré pro vaše srdce, není to výmysl. Věděli jste ale, že tyto ořechy mají i mnoho dalších zdravotních benefitů?
Mandle mají velký podíl zdravých tuků, vlákniny a bílkovin. Tyto živiny jsou užitečné mimo jiné tím, že pomáhají zpomalovat vstřebávání sacharidů ze střeva do krve. Když jsou tedy mandle konzumovány spolu se sacharidovými potravinami, mohou pomoci zmírnit nárůst hladiny cukru v krvi (glykémie).
O stabilní hladinu cukru v krvi a co nejmenší výkyvy by se měl snažit každý z nás. Když je totiž glykémie příliš rozkolísaná, může se projevit výkyvy energie či například hladem a pravidelnou chutí na sladké. Pravidelné zařazení mandlí do jídelníčku ji tak může pomoci udržet pod kontrolou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.