Detailní popis produktu
Ořechy v čokoládě
Mandle v hořké čokoládě
Pořádná porce čokolády a uvnitř křupavý oříšek. Na výrobu se používají pouze mandle vysoké kvality a velikosti – kombinace hořké čokolády a mandlí je jako stvořená ke zdravému mlsání.
- Jemná hořká čokoláda s křupavou mandlí uvnitř.
- Nutričně bohatá pochoutka plná antioxidantů.
- Ideální ke kávě, na cesty i jako dárek.
Složení
| Obsah |
mandle 25 %, hořká čokoláda 75 % (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, arabská guma, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma) |
| Alergeny |
stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu, sójový lecitin |
| Skladování |
Skladujte v suchu, v teplotě max. do 25 °C. |
| Země původu |
Nizozemí |
Výživové údaje na 100 g
| Energie |
2393 kJ / 575 kcal |
| Tuky |
37,6 g (z toho nasycené mastné kyseliny 15,2 g) |
| Sacharidy |
47 g (z toho cukry 37,1 g) |
| Vláknina |
6,7 g |
| Bílkoviny |
8,8 g |
| Sůl |
16,7 g |
Údaje převzaty z podkladu dodavatele.
Benefity produktu
Proč zařadit mandle do jídelníčku
Mandle mají velmi dobrou pověst a obecně se o nich ví, že jsou prospěšné pro zdraví. Když vám tedy někdo řekne, že mandle jsou dobré pro vaše srdce, není to výmysl. Věděli jste ale, že tyto ořechy mají i mnoho dalších zdravotních benefitů?
Mandle mají velký podíl zdravých tuků, vlákniny a bílkovin. Tyto živiny jsou užitečné mimo jiné tím, že pomáhají zpomalovat vstřebávání sacharidů ze střeva do krve. Když jsou tedy mandle konzumovány spolu se sacharidovými potravinami, mohou pomoci zmírnit nárůst hladiny cukru v krvi (glykémie).
O stabilní hladinu cukru v krvi a co nejmenší výkyvy by se měl snažit každý z nás. Když je totiž glykémie příliš rozkolísaná, může se projevit výkyvy energie či například hladem a pravidelnou chutí na sladké. Pravidelné zařazení mandlí do jídelníčku ji tak může pomoci udržet pod kontrolou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.