Mandle v bílé čokoládě a slaném karamelu

169 Kč
Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
11.11.2025

Hmotnost: 200 g 
Perfektní kombinace sladké čokolády, slaného karamelu a křupavých mandlí. To musíte vyzkoušet!

Detailní informace

Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při objednávce nad 2.000 Kč
Poradíme Vám s výběrem
Nevíte si rady, kterou kávu si vybrat?
Kvalitní a čerstvá káva
Kávu pražíme každý den v menších várkách
Věrnostní benefity
pro všechny registrované uživatele

Detailní popis produktu

Mandle v bílé čokoládě a slaném karamelu – produkt
Ořechy v čokoládě

Mandle v bílé čokoládě a slaném karamelu

Pořádná porce čokolády a uvnitř křupavý oříšek? Přesně tak! Tohle je poctivá dávka čokoládového mlsání. Používají se pouze mandle nejvyšší kvality – v kombinaci s bílou čokoládou a slaným karamelem tvoří lahodné spojení, které si zamilují děti i dospělí.

  • Jemná bílá čokoláda se slaným karamelem.
  • Křupavé mandle nejvyšší kvality.
  • Skvělé ke kávě, na cesty i do dárkových balíčků.

Složení

Obsah mandle 25 %, bílá čokoláda 75 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, mléčný cukr, odstředěné sušené mléko, arašídový olej, kakaová hmota, sójový lecitin, vanilkové aroma, mořská sůl, arabská guma, koření, jogurtový prášek, šelak)
Alergeny stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu, sójový lecitin
Skladování Skladujte v suchu, v teplotě max. do 25 °C.
Země původu Nizozemí

Výživové údaje na 100 g

Energie 2377 kJ / 571 kcal
Tuky 37,7 g (z toho nasycené mastné kyseliny 14,9 g)
Sacharidy 47,7 g (z toho cukry 41,6 g)
Vláknina 1,8 g
Bílkoviny 9,3 g
Sůl 248,8 mg
Údaje převzaty z podkladu dodavatele.
Mandle v bílé čokoládě a slaném karamelu – ilustrační foto
Benefity produktu

Proč zařadit mandle do jídelníčku

Mandle mají velmi dobrou pověst a obecně se o nich ví, že jsou prospěšné pro zdraví. Když vám tedy někdo řekne, že mandle jsou dobré pro vaše srdce, není to výmysl. Věděli jste ale, že tyto ořechy mají i mnoho dalších zdravotních benefitů?

Mandle mají velký podíl zdravých tuků, vlákniny a bílkovin. Tyto živiny jsou užitečné mimo jiné tím, že pomáhají zpomalovat vstřebávání sacharidů ze střeva do krve. Když jsou tedy mandle konzumovány spolu se sacharidovými potravinami, mohou pomoci zmírnit nárůst hladiny cukru v krvi (glykémie).

O stabilní hladinu cukru v krvi a co nejmenší výkyvy by se měl snažit každý z nás. Když je totiž glykémie příliš rozkolísaná, může se projevit výkyvy energie či například hladem a pravidelnou chutí na sladké. Pravidelné zařazení mandlí do jídelníčku ji tak může pomoci udržet pod kontrolou.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz